YOGA FOR THINK PINK

MEET THE TEACHERS 

NL

NL - RESTORATIVE FLOW

Kathy Hellemans

Toen Kathy 4 jaar geleden zelf geconfronteerd werd met borstkanker, moest ze noodgedwongen even stilstaan. "Yoga heeft me toen me weer doen ademen en dat wil ik heel graag delen in mijn yogalessen," aldus Kathy. Kathy's studio "De Kas" is een bijzondere plek in de Limburgse natuur waar je vanzelf tot rust komt. 

@dekasyoga


NL - POWER YOGA

Claudia Van Avermaet

Claudia is food-, mind- en body coach. Ze is auteur  van "Get Stronger", "Powerbody" en "Powerboost". Claudia is gecertificeerd yogalerares en voedingscoach. Op haar gezondheidsblog thepowerloft.me vind je alles over haar workshops, trainingen en recepten.

@vanavermaetclaudia

NL - DEEP YIN YOGA

Charlotte Verdoodt

Met Yoga Conversations creëert  Charlotte ruimte om haar studenten te ondersteunen in hun persoonlijke groeiprocessen. Charlotte: "Ik wil mensen helpen om hun yoga practice naar een dieper niveau te brengen, zowel op als naast de mat. Hiervoor gebruik ik yoga (yin & yin yang), meditaties en reflectietechnieken."

@yogaconversations

NL - FUNCTIONELE YOGA

Joachim Meire

Joachim startte zelf met yoga in 1999, ondertussen leidde hij al meer dan 500 yogadocenten op in zijn eigen yoga teacher training. Joachim is yogalesgever, surfer, Decathlon-ambassadeur en oprichter van het online platform www.yogatele.be. Vorig jaar schreef hij "het no-nonsense yogaboek".


@joachim_meire

NL - ASHTANGA FLOW

Adriana Stan

Adriana ontdekte yoga tijdens een wereldreis. Ondertussen heeft ze een eigen yogastudio adYogini in Aarschot. Sinds kort lanceerde ze ook een online yogaplatform. Verder organiseert Adriana yoga retreats en chakralezingen.

@adyogini

NL - VINYASA YOGA

Laurence Uvin

Ergotherapeute Laurence is gepassioneerd door vegan voeding én yoga. Laurence: "Met Plant Tribe deel ik mijn levensstijl en wil ik anderen inspireren. Het is mijn doel om een bewuste levensstijl te normaliseren op een positieve laagdrempelige manier."  Voor Think Pink trakteert Laurence jullie op 2 actieve Vinyasa klassen. Op 21 juni 2020 vind je haar ook op de @purayogafestifair, een online festival rond yoga en gezond eten.

@planttribe.be
@purayogafestifair

NL - HERSTELLENDE YOGA

An Block

In 2000 kwam An - na een jarenlange carrière als fitnessinstructrice - in contact met yoga. An: "Nu ik yogalessen geef, ga ik op een gezonde en gebalanceerde manier met mijn lichaam om. Vroeger kon het niet gek en zwaar genoeg zijn. Nu probeer ik mijn studenten te helpen, met liefde en respect voor hun lichaam en hun grenzen. Na vele opleidingen  ben ik uitgegroeid tot een specialleke in de yogawereld... Ik sta voor yoga met de nodige rock&roll en zelfrelativering." Voor Think Pink geeft An een herstellende les, waarbij je gaat vertragen in hoofdzakelijk liggende houdingen. Op 21 juni 2020 organiseert An zelf het online festival @purayogafestifair, met workshops rond yoga en gezond eten. 


@yoganblock
@purayogafestifair

NL - VINYASA BASIC

Valerie Rousseau

Valerie geeft vooral Vinyasa en Yin Yoga. "Toen ik tien jaar geleden startte met yoga was ik vanaf de eerste les totally blown away door de kracht en de beheersing van mijn medeyogi's. Die eerste les heeft mijn leven veranderd. En dit absoluut ten goede. Niets zo heerlijk als bewegen op je ademhaling en de grenzen van je lichaam met respect en een gezonde portie nieuwsgierigheid af te tasten, " aldus Valerie. Je vindt Valerie in de studio's AntwerpYoga en Joy of Yoga.

@valerierousseau.yoga

NL - KUNDALINI YOGA

Goedele Leyssen

Goedele is yoga- en meditatiedocente. Naast workshops en retreats geeft ze regelmatig les op events en festivals. Tijdens haar lessen helpt ze mensen om de connectie hun lichaam, hun ademhaling en zichzelf te exploreren, hun innerlijke kracht te ontdekken en een rustpunt te vinden. Goedele schreef 4 boeken waaronder "De Wellness Formule", een boek dat je op weg zet om gezonder te gaan leven en meer te bewegen. 


@goedele_leyssen

NL - YOGA NIDRA

Lyza Michiels

Lyza doceert Vinyasa, Yin en Yoga Nidra in de Gentste yogastudio Yoga On Call. Lyza: "Ik geloof in de mentale kracht van yoga, als pauze in de ruis. Een moment voor jezelf, waarbij je geest en lichaam aan energie herwinnen. Daarom heb ik vorig jaar mijn bedrijf "omarm de stilte" opgestart." 
Voor Think Pink geeft Lyza een les Yoga Nidra. Een diepe yoga-meditatie en ontspanning. Een sessie van een uur staat gelijk aan 3 uur slaap.

@lyzamichiels
@omarmdestilte


NL - MEDITATIE

Nicolas De Rudder

Nicolas is een avonturier met passie voor yoga en meditatie. Hij is steeds op zoek naar de balans tussen actie en ontspanning.  Voor Think Pink begeleidt Nicolas een toegankelijke meditatiesessie, waarin hij ook enkele tools aanreikt om om te gaan met emoties.

@nicolas_derudder


NL - HATHA YOGA

Lien De Proost

Lien ontdekte yoga tijdens een reis door Hawaï. Lien: "Ondertussen geef ik Hatha en Vinyasa yoga . Daarnaast schrijf ik momenteel aan mijn doctoraat in de bio-ethiek. Doorheen mijn opleidingen heb ik gemerkt dat yoga en filosofie veel raakvlakken hebben. Die inzichten verweef ik graag in mijn lessen. "

@deproostlien

NL - OUDER-KIND YOGA

Sarah Neirynck

Sarah stapte voor het eerst op de mat tijdens de zwangerschap van haar oudste dochter. Sindsdien is ze er niet meer afgekomen. Ondertussen kwamen er nog 3 dochters bij en zegde ze haar job als kleuterjuf op om haar eigen kinderyogastudio op te richten: Studio Pluim. Speelse, creatieve yoga voor de allerkleinsten met een vleug(elt)je humor!


@studiopluim

NL - VINYASA MOON FLOW
Isabelle Geldholf

Isabelle is gepassioneerd door authentieke yogafilosofie, de natuur en de planeten. Die informatie verweeft ze in haar verrassende en uitdagende lessen. Als je klaar bent om te verbinden met de flow van prana in je lichaam en het ritme van de natuur, dan begeleidt Isabelle je met plezier. De Antwerpse yogadocente geeft les in de Prana Flow stijl van Shiva Rae.

@isabelleyoga.be

NL - GENTLE & EASY HATHA
Jutta Borms

Als holistisch arts met meer dan 20 jaar ervaring,  heeft Jutta vooral van yoga geleerd hoe helend dit werkt. Jutta: "Er is geen enkel medicament dat opkan tegen de tools die yoga je meegeeft als het aankomt op energie expansie. Mijn yogastijl is zacht, traag, bewust en mogelijk voor iedereen, zelfs voor mensen met klachten. Easy and gentle yoga is een beetje mijn handelsmerk geworden."


@juttabackandwhite

NL - YOGA WORKOUT

Annick Cuvelier

Annick heeft een passie voor sport, yoga, anatomie, reizen en gezonde voeding. In 2012 stopte ze met werken als marketingprofessional en vertrok ze op wereldreis. Deze reis bracht haar op het yogapad en sindsdien bouwt ze voltijds aan haar droom “Yoganic Moves”. Annick: "Met Yoganic Moves wil ik mensen inspireren om hun volle potentieel te beleven. Dit door het lichaam op een gezonde manier te bewegen en door de mind te trainen om meer balans te vinden tussen lichaam, geest en hart."

@yoganicmoves

NL - HATHA YOGA

Margot Hallemans

Margot is actrice, yogadocente en full-time creator. Ze is gepassioneerd door gezondheid, welzijn en zelfontwikkeling. Op 20 juni geeft Margot een verkwikkende les Hatha Yoga voor Think Pink: "yoga for a happy mind and soul".  Op 21 juni 2020 kun je Margot verder volgen op @purayogafestifair, een festival rond yoga en gezond eten.

@margothallemans
@purayogafestifair

NL - FAMILIE YOGA

Mandy Claeys

Mandy geeft (therapeutische) kinderyoga, functionele yoga en yin yoga. Daarnaast is ze ook kleuteronderwijzeres in de Ziekenhuisschool van Stad Gent. Mandy heeft een eigen youtube-kanaal en organiseert workshops voor yogadocenten, leerkrachten en ouders. Ze werkt samen met verschillende studio's waaronder Yoga on Call, Puur-Yoga Yoga Sankalpa, Pure Yoga, 2B Ultra en Gayatari Yoga. 


@yogamandy.be

NL - VINYASA YOGA

Leen Vancouillie

Leen geeft vooral dynamische Vinyasa lessen, maar houdt ook van Yin, een yogavorm waar stretch en relaxatie gecombineerd worden. Leen: "Na 10 jaar account manager, heb ik rust gevonden bij yoga. Door mijn opleidingen in Bali en California heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Yoga is voor mij een levenswijze geworden en betekent nu veel meer dan bewegingsoefeningen uitvoeren op een mat." 


@leenvancouillie 

NL  - HATHA FLOW

Vanessa Vandierdonck

Vanessa doceert Hatha Yoga in BasicFit en in het Shiva Center. Daarnaast vind je haar ook in Decathlon Kortrijk. "Yoga is niet enkel een passie, maar ook een levensstijl. Ik kan gewoon niet zonder! Het geeft mij zoveel en dubbel zoveel als ik het kan delen," aldus Vanessa. 

@karmayogini_vanessa

NL - EASY FLOW

Joni Asselbergs

Joni is gespecialiseerd in Yin en Vinyasa-lessen. Ze geeft privé- en groepslessen aan beginners en gevorderden in en rond het Leuvense. In haar online studio "Yoga met Joni" kun je ongelimiteerd yogalessen en tutorials volgen. Je vindt er video's voor alle niveaus.

@yoga_with_joni

NL - VINYASA YOGA

Eline Vanoutrive

Eline is eigenares van Pure Yoga, een yogastudio in de Brugse binnenstad. "Het is mijn missie om mensen door yoga hun lichaam beter te leren aanvoelen," aldus Eline. “Love yourself in and out. Dat is mijn motto. En dat geeft ik ook graag mee in mijn yogalessen." 

@eline_vanoutrive

NL - RESTORE & RELEASE

Katrien De Smet

Katrien is al sinds haar kindertijd voortdurend "on the move".  Haar passie voor beweging leidde tot een eigen bewegingsstudio “Pilates Moves”. Ze geeft onder andere klassieke pilates, yoga, anatomy in motion, hartcoherentie- en ademhalingstechnieken. Daarnaast werkt Katrien ook nog deeltijds voor Decathlon. Katrien: “Het is mijn missie om mijn studenten - op een no-nonsense manier - te helpen om hun gezondheid te verbeteren en gezonder oud te worden.”


@pilates_moves


NL - EASY HATHA YOGA

Stephanie Blockhuys

Terwijl het yogapad van Stephanie enkele jaren geleden begon met het fysieke deel van yoga, is het vandaag vooral het mentale aspect, dat haar motiveert en kracht geeft. Stephanie: "Het grootste geschenk dat yoga mij gaf, is het gevoel van eigenaarschap over mijn leven. Ik start iedere sessie met een intentie van zelfliefde en acceptatie." 


@wanderlustyoga.be

NL - STOELYOGA

Ellen Rabaey

Ellen is kinesitherapeut. Ze runt een multidisciplinaire groepspraktijk, Vitaflow, in Koksijde. Daarnaast werkt ze als fasciatherapeut op de mens in zijn geheel. "In de praktijk werken we veel met stress, trauma en psychosomatische klachten," aldus Ellen. "Voor mij is yoga het verlengde van de klassieke therapie."

@vitaflow_koksijde


NL - VINYASA YOGA

Inne Van Den Elsen

Inne geeft fitness- en yogales op verschillende Gentse locaties. Inne beperkt zich niet tot één stijl of één sport: Pilates, Les Mills, Power Yoga, Vinyasa Yoga... Ze geeft het allemaal even enthousiast. Daarnaast werkt Inne ook deeltijds in Decathlon Gent. Voor Think Pink geeft Inne een pittige Vinyasa-les.  

@fitaminne


NL - VINYASA YOGA

Deborah Standaert

Voor Deborah is yoga zoveel meer dan "moeiijke houdingen". Deborah: "Yoga is mijn passie. Yoga brengt me innerlijke rust en bezorgt me een gevoel van ontspanning en geluk. En dit exacte gevoel wil ik delen met anderen."

@debby_the_chocoholic


FR

FR - POWER YOGA

Sandy Cadorin

Sandy est professeur de yoga chez Switch Perspective Studio à Liège. Elle a suivi plusieurs formations afin d’aider et d’accompagner les personnes vers un mieux-être et une meilleure qualité de vie.

@switchperspectivestudio

FR - FULL BODY FLOW

Florence Piers

Thérapeuté énergétique (kinésiologue) et professeur de yoga, Florence est passionnée par les techniques de guérison naturelle. Les cours de yoga sont focalisés sur la capacité d'auto-guérison du corps."

@florence_piers

FR - VINYASA CREATIF 
en direct de NY

Myriam Fahsiss

Myriam enseigne principalement le Yoga Vinyasa avec une profonde inspiration du Prana Vinyasa qui est un yoga fluide et dansant. Elle est aussi praticienne de Reiki et thérapeute en massage énergétiques. Pour Think Pink, Myriam propose une session en direct de New York : « Le solstice d'été approche, inspirons-nous de la nature pour réveiller notre soleil et feu intérieur ! » Un cours de Vinyasa créatif tout en fluidité, à la fois dynamique et relaxant, une invitation à connecter ses sensations et son soi profond pour retrouver ou maintenir son énergie vitale harmonieuse.

@yogawithmyriam


FR - YOGA THERAPIE

Joanna Yoga Room

Joanna enseigne à la Yoga Room depuis 2019. Joanna a commencé le yoga lorsqu'elle était avocate. Elle cherchait une pratique pour calmer son esprit et l'a trouvé grâce au Hot yoga. Elle a fait sa première formation de professeur en Vinyasa Yoga à Canggu, Bali. Depuis lors, elle a cessé son travail d'entreprise pour consacrer son temps et son énergie à enseigner le yoga. Au cours de ses flux, le rythme de la classe est rythmé par le souffle (un souffle, un mouvement) et aussi par la musique jouée!

@yoga.room

FR - RESTORATIVE YIN
& YOGA NIDRA  

Catherine Delcour

Passionnée de bien-être et formée en Yin Yoga et en Yoga Nidra, Catherine pratique différents types de yoga depuis quelques années avec un réel plaisir à découvrir de nouveaux styles et studios au gré de ses voyages. Convaincue qu'il n'y pas une approche valable pour tous mais autant de "yogas" que de pratiquants, elle a co-créé GIPSY YOGI avec une amie en 2018. Catherine vous propose une séance de Yin Yoga restauratif (= yoga doux qui permet de réparer, de régénérer les tissus) suivi d'un voyage immobile sous forme de Yoga Nidra. La combinaison de ces deux pratiques de Yoga permet de calmer le système nerveux, de ralentir le mental et de régénérer le corps en profondeur.

@gipsycath

FR - YOGA FLEXIBILITE

Alice Yoga Room

C’est en 2011 qu’Alice a démarré le Yoga, à Bruxelles, dans la lignée des enseignements de Willy Bok (Yoga B.K.S Iyengar à Bruxelles). Elle découvre ensuite l’Ashtanga Yoga qui devient rapidement une pratique quotidienne. Alice a entamé avec Jean-Claude Garnier une formation en Ashtanga Yoga sur 5 ans qu’elle complète par des Workshops en Belgique et à l’étranger avec, entre autres, Kino MacGregor et Tim Miller. Tout en douceur, Alice enseigne des cours d’Ashtanga à différents niveaux ainsi que des cours inspirés de cette pratique.

@yoga.room

FR - GENTLE FLOW

Emilie Schwanen

Professeur de Yoga Vinyasa, Emilie partage aussi sa passion au sein de Decathlon avec des sessions de découverte pour les clients dans le magasin City Liège. Elle propose des flows accessibles à tous : « En Vinyasa, on pratique un enchaînement de mouvements dynamiques, initié et harmonisé par la respiration. Ce cours va réveiller vos muscles tout en apportant un peu plus de souplesse et légèreté à votre quotidien. Mouvements, souffle et bienveillance seront au cœur de notre pratique. »

@emilie.aromaflow

FR - YOGA DOUX FLOW


Chloé Zambon

Chloé partage sa passion du yoga dans des studios liégeois et à travers ses vidéos sur YouTube. Constamment à la recherche du mouvement « juste », elle partage une pratique et un enseignement qui tendent continuellement vers l’équilibre entre les énergies yin et yang, en amenant du mouvement dans le corps, en le stimulant et en faisant circuler l’énergie. Pour elle, le yoga est avant tout un outil qui nous apprend à nous aimer entièrement, tels que nous sommes.

@yogaluneFR - GRAVITY YOGA / 
DEEP STRETCHING

Laura Van de Vyvere

Laura enseigne des cours de mobilité ciblée qui sont étonnants pour ouvrir les hanches, les ischio-jambiers et la colonne vertébrale. Dans sa vie quotidienne, le yoga lui permet de rester saine d'esprit et de conserver un équilibre. Par ses cours, Laura souhaite aider d'autres personnes à trouver cet équilibre et à améliorer leur santé, en partageant son expérience et en les guidant vers une pratique enrichissante. Les yogis & yoginis, ainsi que les sportifs, trouvent que c'est un complément extrêmement utile à leur pratique habituelle.

@laura.yogateacher

FR - FLOW1

Astrid Yoga Room 

Astrid a suivi son premier cours de yoga à Shanghai en 2010. Elle est immédiatement tombée amoureuse de la pratique, tout comme son mari, Pierre le fondateur de la Yoga Room. Presque instantanément, le yoga est devenu une grande partie de leur vie. Astrid donne des cours de Flow, Yin, Hot et Beginners, ainsi que des cours pré / postnatals, qui sont devenus sa spécialité depuis la naissance de son fils. Musicienne de talent, Astrid aime amener ses divers instruments en classe et diriger des chants traditionnels et modernes.

@yoga.room

FR - YIN YANG FLOW

Victoria Bardiau

Victoria est professeur de yoga et a développé une vraie communauté via Instagram. Elle y propose du yoga, des séances de coaching mais surtout une inspiration et un soutien pour établir de nouvelles routines et de nouveaux rituels dans notre quotidien. À travers le yoga, elle se consacre à sa mission de vie : aider les autres en partageant des habitudes, et en apprenant à être à l’écoute de ses émotions. Selon elle, « le bonheur n’est pas d’obtenir ce que vous voulez mais de profiter de ce que vous avez. »

@milavictoriayoga

FR - INTRO ASHTANGA

Olivia Yoga Room

Olivia enseigne à la Yoga Room depuis 2019. Olivia a commencé le Hot Yoga et le vinyasa en complément de sa pratique de la course à pied et est immédiatement tombée amoureuse de la pratique. Plus tard, elle a été initiée à la belle pratique de l'Ashtanga Vinyasa Yoga et cela est rapidement devenu une partie de sa vie quotidienne. Olivia est certifiée en Vinyasa, Yin Yoga et Yoga Wall.

@yoga.room

FR - YIN YANG YOGA

Daphné de Geyndt

Professeur de yoga et sophrologue, Daphné propose une approche globale du corps et de l'esprit. Les cours sont accessible à tous, il y a toujours plusieurs options afin que chacun puisse trouver son bonheur dans la douceur ou plus de challenge. Ses classes sont axées sur la re-connection à soi-même et apportent sérénité et détente.

@daphne_serenityoga

FR - YOGA POUR SPORTIFS

Stéphanie Marichal

Formée en Viniyoga, et sportive (course à pied, danse, vélo de course, trail), Stéphanie est convaincue que le Yoga est devenu son meilleur allié. Si on peut « entrer » en yoga pour le côté sportif, on y reste pour la magie qu’il développe. Plus la pratique est régulière plus l’alignement du corps et du mental se réalise.

@svadisthana.yoga

FR - YOGA NIDRA

Rachel Grobli

Diplômée en Yoga Vinyasa, Rachel se spécialise à présent dans un yoga introspectif et spirituel. Ce type de yoga lui correspond bien car elle est dans une période de transition. Pour Think Pink Rachel offre un cours de yoga très doux. Yoga Nidra est un yoga méditatif guidé qui se pratique dans la pose de relaxation. Il s'agit d'une prise de conscience de sa respiration, du corps à travers le ressenti et exercices de concentration jusqu'à une méditation finale.

@yogadusoi


FR - YIN YOGA

Rosalie Coldebella

Rosalie est professeur de Yin Yoga et travaille également chez Decathlon depuis 1 an. Elle a réalisé des vidéos et cours en ligne en plus des cours 'live' avec ses élèves.

@rosawfit

FR - VINYASA YOGA


Alexandra Grillo

Née a Rome, Alexandra est danseuse professionnelle, diplômée à l'école de l'Opéra. Elle rencontre le yoga il y 15 ans et commence à le pratiquer avec différents professeurs, dans différents styles (Iyengar, Hatha, Yin, Kundalini, Vinyasa). Au fil du temps,  l'amour pour cette philosophie de vie amène Alexandra à suivre une formation de professeur de Yoga Vinyasa qu'elle termine en 2019.

@alex_grillo16

FR - YOGA SUR CHAISE


Sandrine Gerarts

Depuis 20 ans, Sandrine exerce dans le milieu du sport : instructeur fitness, coach sportive méthode de Gasquet. Le sport est vraiment pour elle synonyme de santé et bien être avant tout. Se sentir bien dans sa tête, bien dans son corps doivent être les raisons et la motivation à la pratique du sport.

@sandrinegerarts

FR - KIYO FUSION
kinesio & yoga

Anaïs Bel Akahal

Anaïs est kinésiologue de profession et le yoga est très vite devenu une évidence pour elle. D'abord formée en Hatha Yoga aux Pays-Bas, elle s'ouvre progressivement à d'autres techniques inspirantes comme le Yin et le Vinyasa. Le petit plus ?  Les outils bien-être qu'elle reprend de la kinésiologie.

@ki-yo


EN

EN - VINYASA FLOW

Nici Brussels Yoga Loft

Nici found her way to Yoga in 2013 when she was living in the US. Skeptical that it would challenge her physically, she was hooked as of the very first vinyasa class and has been practicing ever since. She completed her 200 hour teacher training when she moved to Sri Lanka at the beginning of 2019. Now back in Brussels, she guides students to explore their full strength and power in dynamic Vinyasa flow classes; both physically and mentally.

@brusselsyogaloft

EN - YOGA THERAPY FOR THE LOWER BACK

Katherine Walker

Katherine is an American yoga teacher and nutritionist based in Belgium, she got her Masters in Public Health Science Nutrition at the University of Gent. Her research has not only been about nutrition and health, but also in neuroscience, psychology and spirit, an interest sparked by her own experience with chronic low back pain in her 20s and 30s. She specializes in yoga therapy for the back.

@yogakatsnaps


EN - ASHTANGA
SPICED UP

Irina Brussels Yoga Loft 

Happiness was the motivating reason for Irinia to embark on a career as a Yoga teacher. She qualified to teach Yoga at the Brussels Yoga Loft in 2018. Irina continually attends workshops and events, and incorporates her new knowledge and skills back into her practice. In her Yoga classes, she helps her students to listen properly to their bodies and respect their differences, so they do what feels right rather than what looks fancy.

@brusselsyogaloft

EN - BUDOKON YOGA
live from Bali

Gertrud Tavernier

After Gertrud obtained her PhD in Pharmacy, she dove deeper in alternative medicine such as herbal & Chinese medicine and Ayurveda, as well as in movement studies such as yoga, free movement & animal locomotion and dance. Today, she combines these Western and Eastern approaches to guide people to their optimal state of health. She lives between Belgium, Berlin & Bali and organises retreats & events with a focus on Budokon movement, pure nutrition & conscious living.

@gowithgertrud


EN - VINYASA YOGA

Elise Rousse

Elise is a Yoga teacher certified by International Yoga Alliance (300h) and Health/Wellness Coach. She teaches at the Brussels Yoga Loft. Her mission is to help her students to create balance between body and mind, to free themselves from daily stress and agitation, and to breathe with awareness.

@elise_rousse


EN - VINYASA YOGA

Maria Brussels Yoga Loft

Maria is a Brussels-based Londoner, yoga student and teacher. Her passion for yoga began 15 years ago in Canada, as a complement to other sports, injury prevention and physiotherapy. Having had two ACL knee surgeries, she understands the use of yoga as physiotherapy and provides modifications for injuries and adjustments for my students. After a career in finance law in London, Maria quit her job to pursue my yoga dream in India. Her classes are varied and combine basic elements of ashtanga, breath-work to create a creative vinyasa flow – a moving meditation for all levels (beginners too)!

@brusselsyogaloft


EN - SOMATIC YIN YOGA

EN - YOGA PSYCHOLOGY 

Mounira Bazzi

Yoga teacher & Decathlon Ambassador Mounira introduces "spirit" into new modern day settings. Mounira weaves her knowledge and teachings of Bhakti Yoga , Continuum Movement, and Yoga Psychology to bring students to an elevated sense of awareness beyond traditional asana.


@mounirabazzi_livingyoga


EN - YIN YOGA

Isa Brussels Yoga Loft

A desire for spirituality, as well as mental and physical health, became the driving force behind Isa’s journey to discovering Yoga. Her holistic and multidisciplinary approach to personal well-being is reflected in her Yoga practice. And within her Yoga classes at the Brussel Yoga Loft, she helps her students listen to their bodies and discover their inner selves as they progress through their yoga journeys.

@brusselsyogaloft